Vi kan inte nog så ofta påminna varandra om vikten i att vara snäll, omtänksam och respektfull mot oss själva. Att Du är din bästa vän. Var inte elak eller hård, utan behandla dig själv precis så som du behandlar de personer som står dig närmst. Med kärlek och respekt. För det är Du värd! 

Träna på att rikta din uppmärksamhet mot dina styrkor. Lyft dom och var stolt. Träna på att acceptera det du är mindre bra på. Det är ok, man är inte bäst på allt. Först när du känner acceptans för dina svagheter, då kan du börja arbeta med dom och bli bättre. Arbeta MED och inte MOT! Lär dig se skillnaden. Men bara om DU vill, det är DIN vilja och inställning som räknas!

Ibland kan det vara bra att sortera bland känslor och upplevelser som finns inom dig.... Fundera över vilka förväntningar och krav som ställs på dig och vart ifrån dom kommer? Kommer dom från  dig själv, för att det är något Du vill eller handlar det om att andra förväntar sig något av dig? Du kan lyckas med i stort sett vad Du vill men andras drömmar måste du släppa.
Varje människa ansvarar över sitt eget liv och Du har makten över ditt! 

Du bestämmer hur du ska leva ditt liv och kom då ihåg att Du alltid har val! Du har alltid möjligheten att välja hur Du ska hantera och reagera på de situationer som du ställs inför. Du kan alltid välja att låta en motgång stjälpa dig och tillåtas falla ner i ett djupt mörkt hål i hopp om att "någon", tids nog, ska gräva upp dig. Eller, så väljer du att acceptera motgången och använder den istället som en resurs, gör den till en styrka och se den som ett verktyg som du kan ha nytta av i framtiden. Blicka framåt och känn värmen för nu är du ett steg närmre ditt mål! 
Detta OM du är lyhörd på ditt inre jag och visar dig själv kärlek och respekt!

"Success is a poor teacher. We learn the most of ourselves when we fail, so don't be afraid of failing. Failing is part of the process of success. You cannot have success without failure. So unsuccessful people are people who never fail"
Robert T. Kiyosaki
innerstrength,

Kommentera

Publiceras ej